Vasaloppet

Nu har pappa och Lina bara kvar 12 km på vasaloppet, jag och mamma sitter och håller tummarna för dom! Fan va duktiga dom är. Gårdagen var jättetrevlig. Jag jenny vanessa hade de jättetrevligt här hemma hos mig, vi körde en jätterolig lek som går ut på och se hur väl man känner varandra. askul:) sen drog jag och jenny vidare till nolåker där det var lite chillkrök, mycket trevligt där med. Gick väll hem vid typ 2 och decka i sängen direkt. Idag vaknade jag jättesent, drog till gymmet och nu sitter jag här. Nu blire the hills:)

You say you a rude boy show me what you got now

LOV!!!! Fan va skönt.
Igår fikade jag med stacy och tessa, trevligt som alltid. Idag gick jag ner på stan med mamma och köpte en ny kamera, min förra försvann ju. Men försäkringen täcker hela kostnaden så behöver inte lägga ut nånting själv. Köpte likadan som jag hade innan, var ju så nöjd med den. Synd bara att det ska ta så lång tid och ladda, annars hade jag ju kunna ta massa bilder ikväll:( Idag har jag vart uppe på taket och skottat snö också, fan va svettig man blir riktigt jobbigt. Ikväll ska jag festa med jenny och vanessa, kommer bli niiiicee. Hihi.


IBLAND BLIR MAN SÅ ARG

vet inte vart jag ska ta vägen, fyfaaaaaaaaaaaaaaaan säger jag bara !!!!! USCH


Just leave with me now, say the word and we´ll go

Har typ inte gjort nånting den här helgen, bara tagit de lugnt, inte festat eller nånting. Har sovit riktigt mycket så är otroligt utvilad. Laddat för sista veckan innan det efterlängtade lovet. Igår var jag på ikea med mamma, kollat på och köpt lite grejer till mitt rum. Sen på kvällen var jag med stacy och tessa här hemma hos mig, vi gjorde typ ingenting bara chillade med livet:) Idag har jag pluggat jättemycket matte inför matte C nationella på torsdag. Men det går jättebra tycker jag, känns som jag kan väldigt mycket! Den kommande veckan kommer bestå av ännu mer matteplugg. Biblioteket på onsdag daniella?


NYTT RUM!

Nu har jag officielt flyttat ner till rummet där nere, känns så härligt! Fan va bra det kommer bli, när jag har fixat iordning allt åså. Jag och pappa montera upp nya breda sängen igår och inatt ska jag inviga den. har ett bord bredvid sängen där datan står och mina högtalare och bas. så nu sitter jag och lyssnar på jennys ayia napa playlist, LIVET LEKER:):):)

AYIA NAPA BABY



Den 9 aug åker vi, kommer bli sååååååååå nice. Här är en bild på hotellet. Fan vad jag längtar!

dålig uppdatering

är inne i en period där jag inte orkar uppdatera av nån anledning, men idag bestämde jag mig för att ta mig i kragen. Skolan rullar på. Har studiedag på fredag så den här veckan är kortare vilket är väldigt skönt. Det är som att det är fredag imorrn och sen lördag på fredag och sen en extra lördag, som daniella väldigt fint uttryckte idag när vi fikade. Det var väldigt trevligt, som vanligt. Och sen på bussen hem träffade jag jenny, hade en rolig bussresa hem! Det som inte var lika kul var att jag glömde mina nycklar imorse och ingen var hemma när jag hoppade av bussen. Ringde mamma typ tusen gånger och till slut hör jag att hennes mobil ligger och ringer i huset... Väntade typ 40 min innan hon kom gåendes, var hur kallt som helst. Nu är mamma och pappa på salsa och jag ska fixa middag, det enda som gör detta lite roligare är att jag pumpar musik på högsta volym.
Welcome to the world-Kevin Rudolf feat Kid cudi


RSS 2.0