Livet på Westinghouse

Gud vad jag älskar mitt jobb! Underbara människor, underbar stämning, underbar handledare som hela tiden säger: nej men ni får ta ledigt när ni vill tjejer! om det är fint väder nån dag kan ni dra iväg och bada och jobba när det är regn istället. Puss på Westinghouse!
Har jobbat lite övertid senaste dagarna så imorrn tänkte jag gå hem lite tidigare. På fredag är det midsommar vilket innebär att jag är ledig och SKA FESTA SOM FAN PÅ KVÄLLEN. Kommer bli en sjukt härlig midsommarafton tror jag!!
HEJDÅ:)

ÄNTLIGEN

inga fler lektioner, inga fler prov, bara att vänta in avslutningen på fredag. FAN VA SKÖNT!!!! Låt sommaren börja, NU JÄVLAR KÖR VI.

tisdag

sista veckorna i skolan är riktigt riktigt chill om man bortser från en del prov. Men snart är det över, bara två prov kvar till sommarlov. Imorgon är det utklädnadshow och sen en engelska lektion med fika och film. På torsdag ska jag på min kusins student i sthlm. Sen på fredag har vi bara ett prov och en kort lektion. Och en till sak som händer på fredag, jag ska på bästa bästa daniella och alexanders födelsedagsfest i inget mindre än sthlm! Kommer bli gryyymt. Men nu är det tyvär plugg som gäller, har stort ekonomiprov på fredag. Ciao!

RSS 2.0