Sommaren 09

Tänkte att nu dagen innan skolan börjar så ska jag göra en liten sammanfattning av sommaren. Har snott lite bilder från andra, och sen finns de några från min mobil också.
Om jag ska sammanfatta sommaren med ett ord så skulle jag säga ordet fest för det har der verkligen vart gott om:) Jag har också sommarjobbat endel, vilket har vart skitkul tro de eller ej. Har spenderat hela sommaren i västerås vilket är lite tråkigt. Har inte ens vart i stugan...Menmen.   Orkar inte skriva ngt mer nu, så här kommer bilderna istället.


Lite bilder från en väldigt rolig kväll hemma hos mig.






Vad med Jenny, Vanessa, Anna och Prillan...






Sommarjobb på Westinghouse...( vet inte om jag nånsin garvat så mycket som jag gjorde de veckorna, hehe)








Lite blandade bilder...





Rolig kväll igår!

Va på fest hos alexander igår, det blev en rolig kväll. Har tyvär inga bilder men kanske kan sno några från daniella så jag kan lägga upp dem här. Imorgon börjar skolan igen. Ska bli skitkul och träffa alla som man inte har träffat på hela sommaren, de ser jag fram emot. Ikväll blir de fika med tjejerna, måste ju prata igenom gårdagen hehe.

Hemmakväll

Okej det här går inte så bra som jag trodde. Kommer förmodligen sluta med att jag tar bort den här bloggen.. Men jag ger inte upp riktigt än:)  Men fan problemet är att jag inte har någon kamera. Tänkte köra lite Daniella-style och mest lägga upp massa bilder här istället för och förklara i ord. Låter som en bra idé tycker jag. Och jag ska köpa en kamera så snart som möjligt, har till och med kollat ut vilken jag vill ha.

Idag har jag vart på framnäs med daniella och lisa. En sista gång innan sommaren tar slut. Det blev inge bad, de såg alldeles för kallt ut. Sen har jag vart på gymmet och tränat idag också, känns jätteskönt. Tycker verkligen om att gå dit. Nu ligger jag och kollar på American Pie och tar de lugnt, skönt med hemmakväll. Imorrn blir de sthlm med min syster, och senare på kvällen återstår att se.


Nu kör vi igen..

Jag gör nu ett nytt försök med en blogg. Hade en för några år sen men orken att skriva i den tog slut så jag tog bort den. Men nu testar vi igen, hoppas det går bättre den här gången. Har aldrig haft en blogg.se blogg förut så jag tar nog och frågar lisa eller daniella om hjälp. Nu ska jag gå och fixa mat, hejdå! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0