Jahapp


Ska snart kolla på film och äta mat. Idag har jag jobbat typ hela dagen, pengar pengar pengar:). Är så bra att jag inte heller tycker de är jobbigt att jobba, så det är lättförtjänta pengar.
Morgonen började med att jag och mamma tog bilen och åkte runt och tog lite kort på olika förskolor, grundskolor, gruppboenden osv. Det gick rätt bra men de tar väldigt lång tid och de är svårt att hitta även med karta. Sen åkte vi tillbaka hem och bytte till cykel för att ta oss ner till jobbet. När vi har kommit fram så upptäcker jag att min kamera inte är med, suck. Så var tvungen att cykla tillbaka ända hem igen vilket var otrolig jobbigt. Och jag har börjat HATA vägen från stan hem, de är så jobbigt och cykla med min systers cykel. Hämtade kameran iallafall och åkte återigen till stan. Jobbade ett tag sen gick jag ut och åt lunch med mamma, för andra gången i rad;) Jobbade några timmar till och sen hem vid 4, och sov till 6. En till jobbig grej var att imorse så stängdes min data av sig och sen fick jag inte på den igen! Jobbigt läge. Men några timmar senare så funka den utmärtk.
Nu börjar inlägget bli ganska långt och tjatigt så ska ta och runda av hehe. Imorrn hoppades jag verkligen på en halloween fest, men de ser inte så ljust ut tyvär..
Ajja vi får se hur det går.

Här under kommer lite bilder från luftakrobatiken. Det var roligt med mycket skratt, men jobbigt för armarna!






Luftakrobatik

Ett snabbt inlägg innan jag drar iväg på luftakrobatik haha, kommer troligtvis bli kul:)
Igår var jag i stockholm och shoppa med stacy, inhandlade rätt mycket grejer. Kul och förnya garderoben lite. Idag var jag på klubbdagen på veramoda med Jenny och Vanessa, köpte en kappa. Sen var jag och jobba lite.
Nu måste jag gå hejdå.

Söndag

Har vart en mycket lugn och skön helg. I fredags var jag somsagt och åt med daniella, hitta lisa på vägen så drog med henne också hehe. Det blev en fläskfile på gränden, vill gärna äta de igen de va skitgott. Igår var jag och träna på dagen och senare på kvällen kolla jag på En shopaholics bekännelser med mamma, vi va mycket nöjda med vårt val av film den va jättebra och rolig!

Idag är det söndag och jag har tagit tag i städningen av mitt rum. Funderade på att dra och träna igen, men nää orkar inte det. Blir chill-hemma-söndag idag. Kanske till och med tar och pluggar lite matte sen?
Hörs :)

Efterlängtat lov!!

Ikväll drar jag och äter nånstans på stan med daniella, har man lov så har man:)

En dag kvar

Bara en ynka dag kvar tills lovet. Känns alldelles för härligt. Dessa saker vill jag hinna med under lovet

  1. sova
  2. sova
  3. shoppa i stockholm
  4. baka bullar
  5. städa mitt rum, det ser förjävligt ut.
  6. kommer inte på nått mer just nu men de är en bra början.

Idag fick vi tillbaka fysikproven, man kunde verkligen känna besvikelsen som låg över klassrummet resten av lektionen haha. Jag blev å andra sidan mycket nöjd med mitt knappa vg, låg precis på gränsen. Så är det alltid med torbjörns fysikprov, man tror det går skitbra och så får man g+ / vg-. Men jag satsar verkligen inte på nått mer än vg så jag bryr mig inte så mycket liksom.
Jag började med min stickning av en mössa idag. Fick i födelsedagspresent av min faster ett garn och stickor som till slut ska bli en "åremössa". hur snygg som helst, så jag hoppas jag får till de så som de ska se ut. Hon kom ihåg att jag beundra åremössan när jag var där förra vintern. Mamma hjälpte mig komma igång vilket var jättebra att hon visste hur man gjorde, hade vart jobbigt att leta upp instruktioner på internet.
Nu tänkte jag kolla på senaste avsnittet av gossip girl och sen sova. Hejdå!


En bra dag.

Nyhetsredovisningen gick bra och disskusionen efter gick jättebra! Det var jättemånga som räckte upp handen och ville säga ngt så ämnet måste ha engarerat många, mycket positivt.
Sen fick vi tillbaka spanskaprovet idag och jag fick VG+. what?!?!? jag satt där i klassrummet i chock i några minuter allvarligt talat. asså, fan va bra!! gud vad glad jag blev hihi.
Så dagen har minst sagt varit en bra dag. Sen kom jag hem typ 2 idag och hade en sån känsla av frihet. Jag hade verkligen inga läxor eller prov att plugga till, kunde bara totalt chilla.

Enda minuset idag är att jag snart ska ner på stan med mamma och ta min andra vaccinspruta för hepatit B. Sprutor är nog nästan de värsta som finns för mig. Blir helt yr och svimfärdig. Förra sprutan fick jag ta liggandes ner istället för sittandes på en stol, så ska be att jag får göra de den här gången med.
Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag!


Eftersom NV08A vann bästa närvaro på rudbeckslunken..

så drar vi till Pizzahut ikväll och käkar, gott!
Fysikprovet gick väldigt bra om jag får säga det själv. Imorrn ska jag ha nyhetsredovisning, men efter de är de inget mer prov innan lovet woho!

Myskväll med Dannis

Helgen gick snabbt, som alltid. Skönt att det bara är en vecka kvar till lov iallafall.
Ikväll blir det en lite annorlunda söndagskväll, daniella är här. Vanligtvis brukar jag aldrig umgås med nån på söndagar, så de här är ju jättemysigt. Vi har lagat mat och nu sitter vi och kollar på ensam mamma söker.
Idag har jag kämpat med fysiken typ hela dagen, fan va svårt det är. Måste ringa ett samtal till pappa sen så han kan hjälpa mig med några tal. Har prov imorrn på det, och han och mamma kommer inte hem förnst på kvällen.
Nu ska jag fortsätta med fysikplugget tror jag(jättekul sällskap jag är för daniella hehe). Ha de braaaaaaa

Nu är det helg

wiho:)

Har väll inte ens nämnt att jag skulle ha spanskaprov idag, men de hade jag iallafall och de gick inte så bra. Men gör spanskaprov de någonsin för mig? svar nej.
asså de vi skulle ha prov på gick helt okej, men sen ska dom ju stoppa in den där jävla läsförståelsen i varje prov och dom går alltid åt helvete.

Men förutom spanskan(och biologin) så går skolan super:)

Nu åker jag iväg till affären och handlar lite mat jag kan laga ikvälll(om det nånsin kan sluta regna). ses

Sjukt mycket träningsverk..

..men det gillar vi :)

FREDAG

Känns för skönt asså.
hatade biologiprovet, kändes ju som att jag kunde rätt mycket igår kväll och sen gick de som de gick.
Hade coopertest för andra gången idag på idrotten. Min tid vart 6 sekunder sämre, jättekul. jag som tyckte att jag sprang snabbare.
Ikväll blire bio iallafall, Fame. Sen fika efter det med Stacy& Tessa. Myskväll hihi. Och imorgon drar jag hem till daniella och hoppas på en rolig kväll, vilket jag är säker på att det kommer bli! hörs.

...

Helt färdig efter en hel kväll av biologiplugg. Har prov imorrn så önska mig lycka till. Det är otroligt svårt och mycket, det vi håller på med just nu. Skönt med helg iallafall. Nu ska jag sova, är helt färdig. godnatt!


plugg+fika

Idag sov jag ut rejält, typ 14 timmar. väldigt skönt. Sen har jag pluggat endel under dagen, har många prov de kommande veckorna. Nu på kvällen har jag fikat med daniella vilket va jättemysigt, passar utmärkt en kväll som denna. Vi planerade en rolig grej som vi verkligen hoppas hoppas går bra och blir av hihi. Men de är absolut inget jag kan berätta om just nu.

Nu sitter jag och har väldigt tråkigt. Va supertaggad på fest idag men de blev ju inget med de..
Eftersom jag inte har uppdaterat på ett tag så kan jag ju berätta lite om föregående veckor. Jag har fyllt år och hade en kanondag! Va och och åt med familjen på resturang. Jag har köpt en kamera äntligen! den är superfin och ska användas mycket. problemet är egentligen inte att ta kort utan att orka lägga in bilderna på datan och på bloggen. men ska verkligen försöka bli bättre på de. Pappa hade sin fest förra helgen, den blev lyckad! Trevliga människor(men vissa som va otroligt dryga, usch) och de blev jättemycket dans å sånt. Jag va bartender och fick massa dricks. Min syster har åkt iväg nu på hennes långresa, australien och thailand. Kommer kännas tomt utan henne. De va nog de stora händelserna. Jag har tagit mig orken att lägga in bilderna på datan och till och med i arkivet på bloggen, så här kommer lite bilder.



Min katt Sanna, min allra första tagna bild med kameran


födelsedagspojken redo för party


folk


Lina och Cocce


mamma på dansgolvet


Var hemma hos vanessa med jenny förra helgen, jätterolig kväll med de bästa!


RSS 2.0