det här är livet

musiken dunkar och humöret är på topp. Snart kommer mina tjejor.. tonight is gonna be a good night

skön helg

har varit en mycket lugn men skön helg. Spicy med daniella på fredagen, chill hos jenny och sedan hos alexander på lördagen. Den här veckan är rätt skön också. Har "tänk om" dag imorgon vilket betyder en föreläsning i bombardier arena i två timmar och sedan ska man hem och städa eller nått för och tjäna ihop 100 kr som man sen ska ge till skolan. Jag tänkte gå och jobba lite hos mamma istället och sen blire stan med jenny och daniella:) På onsdag har jag lång sovmorgon. På torsdag engelska nationella, inget att plugga till bara dra dit och skriva en killer-uppsats;) Sen freeedaag, alltså valborg! Blir grillning med tjejorna hemma hos mig och sen vidare till Elli som fyller år och har fest. Är astaggad:)


lördag.

Måste försöka skriva lite oftare.. Vet inte varför det inte blir av lika ofta som förut men ska försöka skärpa mig iallafall. Idag är de lördag vilket betyder att lovet snart är över. Lite ledsamt men endå helt okej, inte långt kvar till sommarlovet eller mallorcaresan i maj:) Har hunnit med och jobba lite och sen bara tagit de lugnt. Igår var jag och såg filmen Flickan från ovan på bio med stacy, konstig och tråkig film.. men roligt att umgås med stacy! Tänkte gå till gymmet alldeles strax och efter det vet jag inte riktigt. Men ikväll blir de lite party hos Liza, kommer bli askul. Hörs!

hemma från sälen

Har varit en jätterolig helg! lite otur med vädret men söndagen var jättefin och sol hela dagen:) Åkte till tandådalen på fredagen och åkte med daniella, på eftermiddagen var de utomhus afterski så vi kollade när måns zelmerlöw uppträdde. askul ju!! Kvällen spenderades med syster och kolla lite på pirates of the caribean, vi gick och la oss tidigt och laddade för lördagen. Vi åkte till hundfjället och åkte snowboard där, lunch på Lyktan. På kvällen hade Lina bokat bord på Showtime, en resturang blandat med lite show. Så de blev trerättersmiddag med underhållning, det var riktigt kul och trevligt. Tack mamma och pappa som bjöd oss på de! På söndagen var de somsagt fint väder så vi åkte hela dagen i både hundfjället och tandådalen. Ändrade resplaner så vi åkte hem på söndag kvällen istället för måndag, fick åka med daniellas familj både upp och ner så det var ju skitshysst. Mycket skönare än att åka buss plus att det är gratis! Idag har jag bara tagit de lugnt, sov typ 15 timmar inatt haha. Imorrn blir de jobb och tjäna pengar, nice:)

RSS 2.0