Sälen

Hemma från sälen nu. Två skithärliga dagar i backen och sen idag var jag och mamma på experium vilket också var skitkul. Ett minus är att det har vart riktigt kallt men förutom de har allt vart perfekt:) På fredagen åkte jag och pappa i lindvallen, har börjat tröttna lite på lindvallen nu faktiskt efter att ha vart där två gånger. Men på lördagen åkte vi till tandådalen. Lina skulle "köra upp" för att bli godkänd som skidlärare nivå två. Så det var instruktörer som bedömde henne och massa andra skidlärare och det skulle dom göra i tandådalen så vi åkte dit och kollade på. Egentligen ville hon väll inte att vi skulle åka med men vi följde efter dom i liften och sen höll vi oss i närheten lite diskret sådär hehe. Dom skulle först köra en bana på tid, sen visa upp tre olika sorts svängar för instruktörerna. Hon klarade allihopp galant, vi va så stolta över henne allihoppa så vi firade med champagne på kvällen. Kanon-helg!

RESA!

jag vill ut och resa!! i sommar eller i höst spelar ingen roll, vill bara åka! kom igen nu tjejer, nu kör vi?

Tror inte jag har nämnt det innan men vi ska få en utbytesstudent i klassen, från nya zeeland. Och jag nadja och lamia ska ta hand om henne till en början iaf, i typ två veckor så att hon känner sig välkommen. Och idag fick vi träffa henne, vi va med på ett möte med rektorn och våran lärare. Hon verkar jättetrevlig, och shit va cool dialekt hon har! Hon ska vara med i skolan resten av den här veckan och sen nästa vecka ska hon på svenskakurs sen kommer hon tillbaka igen. Hon ska vara här i ett helt år. Känns jätteroligt:) Nu blir de lite tv tror jag, hörs

Rolig helg

Igår var vi hemma hos mig några st och förfestade, hur kul som helst. Sen kriga vi för att hinna med bussen till viksäng där det var fest. Den var helt okej. Sen buss hem igen. Skön kväll iaf! Idag åkte jag ner på stan en snabbis med pappa, vi köpte en hjälm till mig känner verkligen att jag vill ha en. När jag var i lindvallen senast så lånade jag Linas hjälm en dag och shit vilken skillnad det gjorde. Kände mig så mycket säkrare så då bestämde jag mig för att jag också ville ha en. Så nu är allt klart inför sälenresan nästa helg. Kommer bli så kul!!


Tid

Känner verkligen att jag har tid att göra saker just nu. Jag har ingenting jag måste plugga till. Kommer säkert plugga lite imorrn endå för att hänga med åså, men har inget prov på ett tag. och det är sååå skönt. Så idag kan jag bara göra precis vad jag vill. Ikväll ska jag vara med tjejerna förmodligen, kommer nog bli kul:) och under dagen ska jag gå till gymmet tänkte jag, har så lite tid för sånt under veckorna. Förresten så gick fysik nationella åt helvete, usch vad svårt det var.

FYSIK

fysikplugg är det enda som gäller just nu. Nationellt prov imorrn, känner mig rätt taggad faktiskt;) Och sen efter skolan imorrn så ska jag träffa daniella, super:) Nu ska jag tillbaka till fysikens värld, hejdå


trött...

det är sjukt hur segt det är att gå upp på morgonarna, riktigt riktigt jobbigt. Men sen när man väl är i skolan så flyter det på tycker jag. Höjdpunkten på den här dagen var defininivt när jag fikade med sofie efter skolan. Sen har jag lagat mat idag också, med start idag så ska jag börja laga mat en gång i veckan. Kände idag att jag verkligen inte tycker om att laga mat... haha låter lovande. När jag flyttar hemifrån kommer jag inte ha nått emot att laga mat, för om det skiter sig så är det endå bara jag som får äta dåligt lagad mat. Men nu blir ju familjen lidande. Jag vill laga pannkakor bara, det är min specialite, min safety zone.

Längtar till helgen, bara två dagar kvar.

Tisdag

Är nu klar med ett prov idag och ett igår. Det gick väll hyffsat, men känns bara sååå skönt att dom är över. Nu är det en HEL VECKA kvar till nästa prov, haha. Idag har jag kommit igång med träningen också vilket gör mig väldigt glad. Har inte tränat på hur länge som helst på grund av förskylning, armbågsskada och att det har vart mer stängt än vanligt under julen. Men nu kör vi igång igen, som bara den!!
Helgen var jättemysig och rolig. På fredagen kollade vi på film hemma hos mig några styckna, jag tyckte faktiskt filmen var bra. Lite sådär komplicerad och sen går allting ihop på slutet så att man fattar allt, sånt gillar jag! På lördagen var jag på fest med stacy, kallt på vägen dit och hem men annars kul. Sen sov hon över här just like old times:) hur mysigt som helst. Har pluggat otroligt mycket under helgen också inför dom proven.

Nu ser jag i ögonvrån att en film har börjat som verkar intressant. Sen är det ju paradise hotel också klockan 22, OCH FRANSESCA ÄR TILLBAKA WTF?!


HALLELUJAH MOMENT

fyfan vilket ögonblick jag nyss upplevde!! vi sitter och äter jag mamma och pappa, sen ligger det en kortlek på bordet så pappa tar upp ett kort och gissar vad det är för nått(han hade fel). sen tar jag upp ett kort, håller de bort från mig och verkligen känner efter vad de är för nått. OCH SEN HAR JAG RÄTT!!!! blev så chockad!! Blev så lycklig så jag fick tårar i ögonen haha. mamma trodde jag hade fuskat först men det hade jag ju inte! Jag har gjort det en gång förut också för några år sedan, då var det en spader knekt och nu en ruter tio. Ett riktigt hallelujah moment, shit...

Första skoldagen på vårterminen idag alltså, gick jättebra. men endå skönt att det bara är en dag kvar och sen HELG. Sen är jag riktigt förskyld också, och mitt armbåge är helt död. Ramlade förra veckan och slog i armbågen, grejen är att det inte gjorde särskilt ont och har inte gjort det på en hel vecka. Tills igår natt! när jag vakna så hade jag sjukt ont och märker att det har svullnat upp runt hela armbågen och det är varmt och rött. Kan inte böja eller vrida armen utan att det gör ont:( Väldigt konstigt...
Nu måste jag plugga matte, har prov snart.


Nytt år

, nya möjligheter. Vet att jag inte är den första som säger så men det känns verkligen så just nu. Jag lämnar 2009 bakom mig! Nyårsafton blev en lyckad kväll tycker jag. Hade det supertrevligt hemma hos mig med daniella och jenny, och senare på festen hos ida var det också kul. Drog ner till sigmatorget vid 12 slaget och där var ju precis alla man känner så det var askul. Sen var det tänkt att vi skulle till liza gråberg på efterfest så vi drog dit ett helt gäng, sen står vi där ute och så ringer jag liza. Då säger hon att hon är på gryta! hon hade tydligen smsat mig och sagt att det inte blir nått men det kom inte fram såklart, det går ju inte och smsa på nyår. Vi drog hem till daniella några styckna för och värma oss. Sen insåg vi att vi nte skulle hitta nån efterfest så vi bestämde oss för att dra hem. Sen hamna jag faktiskt på en liten efterfest endå så det var ju trevligt. Kom hem vid 6 ungefär.
Igår var jag hemma hela dagen och har sovit mycket. Jag har blivit förskyld också.
Ikväll blire bio med stacy tror jag:) hörs

RSS 2.0