Ikväll smäller det!!

Nyårsafton idag ojojojoj. Kvällen börjar med fin middag hos mig med jenny och daniella, sen kör vi igång med våran legendariska(haha) förfest. Sen drar vi på en fest till innan kl 12 då vi går till sigma torget. Sen efter det vet vi faktiskt inte än men hoppas väll att vi drar på nån efterfest! Kommer bli en sjukt rolig kväll/natt!!
GOTT NYTT ÅR ALLA:):)

Lindvallen

Bloggar från lindvallen nu, från Linas stuga. Hon har de jättemysigt här och trevliga rumskamrater. Jag åkte snowboard igår på dagen, lite tråkigt att åka själv hela tiden eftersom hon jobbar menmen. Vi åkte iallafall kvällsåkningen tillsammans i hundfjället, och Sara hennes ena rumskompis var också med. Idag har jag åkt skidor och till kvällsåkningen bytte jag till bräda. Sen kolla vi på lindvallens skishow, där massa skidlärare åker i olika formationer nerför backen. Dom var jätteduktiga det var skitkul att se. Har precis tagit en dusch och Lina står och lagar mat åt oss. Hon tar så väl hand om mig haha, börjar nästan låta som mamma: Ska du inte dricka lite Joanna? Jag: Nej tack. Lina: Jo kom igen det är viktigt och dricka!! 

Imorrn åker jag hem igen, ska bli skönt det med även fast jag har haft riktigt roliga dagar här i sälen!


Sälen

Har bestämt mig att följa med syster upp till sälen idag, ska bli riktigt skönt! Först åker vi hela familjen till mormor för hon fyllde år igår. Sen tar jag och Lina Rolf(hennes bil) upp mot sälen och mamma och pappa åker tillbaka hem. Är där i några dagar och sen åker jag med swebuss hem på onsdag. Ser verkligen fram emot att komma ut i backen hihi. Idag var jag och pappa på stan en snabbis och köpte snowboard fodral, skit snyggt. Så nu är jag helredo för sälen woho!!!!

GOD JUL

Hoppas alla får en fortsatt bra julafton! Dagen började med en stor frukost med mammsen och pappsen, sen åkte vi ner till domkyrkan och sen vidare till familjen Jönsson på julfika. Fick med mig en one tree hill box hem så nu vet ni hur jag tänker spendera mellandagarna hehehe. Snart blire de väll kalle anka som vanligt sen äta. Sen julklappar såklart. Känns jättekonstigt att inte lina är hemma och firar med oss, men hon ska iallafall komma hem imorrn på mammas födelsedag :) GOD JUL ALLA!

(hittade en bild på vår julgran för två år sedan)

En av tre jobbdagar avklarad

Var inte alls så farligt, det värsta är att gå upp tidigt men själva tiden på jobbet susar förbi. Det var jättekul och träffa sofie igen, vi hade massa catching up to do. Måste också nämna att igår övningskörde jag lite för första gången! Det var skitkul, vill ut igen.
Nu ska jag och pappa ner på stan, de har ju öppet till 9 tror jag. Ska hjälpa han hitta födelsedagsprenter till mamma. Själv är man ju redan klar med alla julklappar och födelsedagspresenter. Hörs

söndag

Helgen har för de mesta varit väldigt roligt. Om man bortser från två incidenter som får en att vilja dö.
De blev lite förfest hemma hos daniella i fredags och sen vidare till erikslund där ermin hade födelsedagsfest. Polisen kom nån gång vid ett kanske och vi orkade inte gå ut och vänta på och få komma in igen så vi började dra oss hemmåt istället. Igår på dagen var jag på stan med stacy&tessa och sen åt jag på Varda med mamma och pappa, gott var de. När jag kom hem fixa jag mig lite sen drog jag återigen hem till daniella. Kim och sebastian kom dit också och vi hade de väldigt trevligt. Gick hem vid tvåtiden. Har sovit länge nu vilket är skönt för imorgon kommer jag ju inte kunna sova ut. Om typ en kvart åker jag och pappa och köper gran, sen kanske går till gymmet med tessa. Japp, det var allt tror jag, hejdå!

JULLOV FÖRFAN

woho!! okej jag ska upp tidigt och jobba på måndag tisdag onsdag, men efter de så;)
Va och åt med några i klassen efter avslutningen, sen va jag på stan i några timmar med ivan och khaled. Hehe lyckades hitta skitsnygga skor till ivan som han blev helt kär i och sedan ringde sina föräldrar så dom ska ha han få i julklapp nu! Känner mig stolt.
Nu är jag hemma och känner mig väldigt rastlöst, vad ska man hitta på?
Ikväll har daniella lovat att jag får komma hem till henne. Vet inte vad som händer, men hoppas på en rolig kväll!

chilldag

Vaknade av att jag fick sms från daniella typ kvar över 9, sen efter de kunde jag inte somna om! Så utvilad var jag redan:) så hade en chillmorgon och kolla på lite oth, sen iväg till skolan kvart i 12. Åt lunch med ivan och khaled, sen var de dags för juldans. Det var roligt men trångt och svettigt hehe. Sen kolla jag och daniella på skol ifs volleyboll match mot lärarna. Sen gick jag hem igen i den extrema kylan. Nu har jag kollat på ännu mer oth och bara softat. Snart ska jag iväg på ett stenhårt gympass med tessa, det var länge sen jag var där så måste ju ta igen lite... och efter de tror jag vi bastar lite också. Livet leker!

SNÖ

är det verkligen gott om just nu!!! Herregud vad de snöar, exakt hela dagen. Ja, jag tycker de är jättekul och supermysigt. Man blir glad när man vaknar åså. Men att de fortsätter snöa hela morgonen när jag äter frukost och fixar mig, så att man till slut inser att det inte kommer sluta i tid tills jag ska till skolan. Då är det inte lika kul. Är nog dags att börja gå till skolan för cykla är ju nästan omöjligt. Så då måste jag börja gå upp tidigare också...
Menmen, slut på klagandet, snö är mysigt och juligt! Idag var jag på biblioteket med stacy, hjälpte henne lite med matte och sen fick jag prata ut lite också vilket var skönt. Nu är det i princip bara en skoldag kvar. På torsdag har jag inga lektioner sen är de juldans. Sen på fredag avslutning! Kan de bli bättre? Nej.


BILDER











Hämnden är ljuv

Har fått min hämnd nu på en person, den perfekta hämnden. Vet att de är fult att skriva sådär och sen inte utveckla det, men jag bryr mig inte just nu. Jag bara njuter, haha.

Blev en riktigt rolig kväll igår hos liza, har tagit massa bilder också så jag lägger upp några senare under dagen(hoppas jag). Idag är de fysikplugg som gäller, prov imorgon. Inte kul...

80-tals fest

Ikväll drar jag och jenny på 80-tals fest hos liza gråberg!!

Har julshoppat med mamma idag, sen fikade vi med Helen också. Nu är pappas julklapp inköpt också, och till Lina har jag redan köpt så det är bara mamma kvar. Och hon fyller ju år på juldagen också.
Har inte så mycket mer och säga än det, så ha en bra lördagkväll alla!

It's hard to say that i'd rather stay awake when i'm asleep

Okej lussevakan var rolig måste jag erkänna, har skrattat mycket, har hållt på med ett filmprojekt, har vart hemma hos alexanders mormor. Men att vara uppe hela natten kommer vi aldrig göra om.
Fyfan va jobbigt det var.
Förresten daniella och jenny, vet vilken låt de är nu. Fireflies-Owl city, var de den du tänkte på daniella?
Ikväll blire nog idol och sen sova ärligt talat, kommer inte orka göra någonting annat.


Lussevaka

Har vart en riktigt skön dag idag. Sovmorgon till 12, sen två lektioner sen hem. Har vart på gymmet med tessa också. Och ikväll blir de lussevaka med daniella&jenny :)
Vi kommmer nog sova litegrann iaf, lite överdrivet att vara vaken precis hela natten. Och både jag och daniella har redovisningar imorrn så man vill ju vara lite allert iaf haha.
Sen är de nobell grejen ikväll också så jag och mamma ska bjuda oss själva på tre rätters middag.
Kommer bli en superkväll tror jag!


andra advent

Kvällen blev inte riktigt som planerad igår, men de gjorde inget. Ikväll blire mys med mamma, kolla på film. Pappa åkte iväg till Japan idag och Lina är ju inte hemma heller, så de är jag och mamma som håller ställningarna här hemma. Hörs

LÖRDAG

Sov länge. Pluggat lite. Och snart tar jag en dusch. Igår var en rolig kväll trots allt. Vi var hos john först på vallby och det var jättetrevligt. Sen åkte vi buss till djäkneberget till benjamin, och där var de minst sagt fullt redan!! Fanns inte en enda tom kvadratmeter där inne, hela västerås ungdomar var säkert där. Hälsa på hur många som helst, ja det var kaos helt enkelt. Vi var inte där så länge, det var nästan för mycket folk för att det skulle vara kul.. Jag, daniella, emmie och elin gick tillbaka till stan sen tog vi våra bussar hem. Ikväll kör vi igen, denna gång i skultuna. Förhoppningsvis blir det kul:) Ha en bra kväll!

Vinter är mysigt.

De har blivit väldigt kallt väldigt snabbt de senaste dagarna och jag tycker de är mysigt! Pappa har satt upp julbelysning i våra typ buskar eller vad de är utanför huset, de ser så fint ut när man kommer från skolan vid 4 och de är mörkt ute. Idag hade jag utvecklingssamtal, tycker de går super i skolan faktiskt är riktigt nöjd med mig själv. Blir bara riktigt jävla irriterad på en viss lärare, usch!! Inte samma lärare som jag inte tyckte om förra året faktiskt utan hatet är riktad mot en annan nu.... Hade läxförhör i samhäll som inte alls gick bra men skitsamma, vi ska ha ett till nästa vecka så. Sen idag efter skolan så va jag( och nästan hela klassen) på ett kommunfullmäktige möte som man är tvungen att gå på för samhällskunskapen. Vi har haft hela hösten på oss att gå på hur många möten som helst, och det här var sista chansen innan vi ska lämna in ett papper om det. Kändes som typ ett studiebesök fast utan lärare.
Imorrn är det fredag, underbart. Har prov på morgonen i biologi, men förutom de en skön dag som typ alla fredagar är. Sen efter jag slutar blir de stan med daniella, det var länge sen jag va på stan känns de som. Sen hoppas vi på en lika rolig helg som förra!

Svininfluensavaccinet

Är taget nu, armen mår rätt bra faktiskt bara lite öm. Alla har sagt att man inte kan lyfta armen så högt men de kan jag. Fast var otroligt trött när jag kom hem från skolan idag, sov hela eftermiddagen. Vet inte om de berodde på vaccinet eller ifall jag har sovit lite för lite på senaste tiden. Nu har one tree hill och gossip girl äntligen blivit släppta efter en paus på två nästan olidliga veckor. Wiho:):) Men nu ska jag plugga lite, sen desperatehousewives och sen oth och GG. Låter som en riktigt bra kväll!

RSS 2.0