Det går för snabbt

Helgerna svishar förbi snabbt som tusan. Men så blir de väll när man har kul. Fredagen spendererades med daniella och lite senare jenny. Vi gjorde inget speciellt men de va kul endå. Lite idoltittande och senare en meningslös tur ner mot stan haha. På lördagen skulle daniella på klassfest så den fantasktiska trion splittrades... Jag och Jenny blev bjudna hem till liza gråberg på lite förfest och sen skulle vi leta fest på annat håll för hennes föräldrar skulle komma vid typ 12. De va tänkt att vi skulle till haga på nån fest men så blev det inte. Istället tog jag jenny och några till bussen till gryta där de va en kille som hade fest. Vi hann inte vara där så länge innan sista bussen hem gick men de va roligt endå. Hade tänkt följa med viktor och alla till donken men sen ångra jag mig så bytte bara buss på stan och åkte hemmåt. Superkväll iaf!
Idag borde jag plugga massa biologi och fysik men de känns så segt..
Ny skolvecka väntar, den kommer nog gå snabbt.

torsdagsfika

med Daniella och Jenny, ska bli kul! Har inget intressant och säga egentligen så jag kan ju bara babbla på om mina vanliga dagar istället. Veckorna går otroligt snabbt, helgerna också ijuförsig men endå. Längtar väldigt mycket till jullovet. Imorrn är de bara tre veckor kvar. Kommer nog gå hur snabbt som helst. Hade svenskaprov igår ssom inte gick bra, dom tre första frågorna kommer jag förmodligen få noll poäng på haha hade ingen aning om vad jag skulle skriva. De andra frågorna gick helt okej tack vare att man fick ha med boken på provet. Sen efter det hade vi engelskaredovisning och vi va grymma!!
Idag åkte Lina upp till Lindvallen, hon har fått jobb som skidlärare där så hoppas allt går bra. Helgen vet jag inte vad den kommer bestå av men förhoppningsvis ngt roligt:) Nej nu har jag verkligen ingenting och skriva. Ska lyssna på lite musik och softa sen kommer jenny förbi så åker vi ner mot stan!


JACOB

Går det att vara mer underbar än honom? Kan inte tänka på nått annat!
Och filmen var sjukt bra!


NEW MOON

Ser verkligen fram emot att se två av mina tre favoritsnyggingar ikväll! Längtar så mycket och nu är de bara typ 3 timmar kvar. Idag har jag varit väldigt duktig och pluggat. Har skrivit klart min del av englelskaredovisningen och har typ "rättat" de lamia skicka till mig. Så imorrn hoppas jag de andra skickar sina delar till mig så kan ja rätta dom med, haha. Sen har jag börjat plugga till biologiprovet som är om typ två veckor. Igår hade jag tänkt att ha en hemmakväll med mamma och pappa men sen smsa daniella så då kom hon över så kolla vi på en film, mysigt. Klockan va typ 12 när jenny ringer och frågar om vi vill komma till john landrin, och eftersom vi nyss hade kollat på Yesman som handlar om att säga ja till livet så kunde vi ju bara inte tacka nej haha. Så vi cykla dit och de va trevligt, kul med spontana grejer tycker jag. Nu ska jag snart kolla på the hills sen äta och sen ner till bion. Ha en bra kväll, det ska jag!




Nyklippt

Var hos frisören idag, fått bort det slitna. Håller ju på att spara till längre så vill ju egentligen inte klippa mig men de är ett måste. Imorrn börjar jag kl 12, och innan de tänkte jag jobba lite. Vara med på fredagsfikat hehe. Har bara spanska, matte och sen idrott då vi ska bowla igen så de låter som en soft dag! Sen heeeeelg. Vet inte vad jag ska göra fredag kväll, men på lördag är de new moon som gäller:D:D:D:D Sen på söndag ska jag på bio med familjen och se 2012, hoppas den är bra.

Special day

Av två anledningar. För de första, Lina kom hem idag! Underbara syster, det var verkligen kul att få hem henne och höra allt om hennes långresa. Har suttit hela kvällen och bara pratat pratat pratat. Och fan vad hon har shoppat!! Både till sig själv och till familjen. Jag har fått lite kläder, armband, sjalar, filmer och ett par converse! Visserligen fejk men dem ser riktiga ut och storleken passa perfekt. Tack lina!!

För de andra, det är jennys födelsedag idag! gratttttttttttiissssssss sötnos :):):)


Jenny och jag, i sommras.


Hemkomst.

Imorgon kommer syster Lina hem, ska bli superkul! "Då korkar vi upp champagnen" har mamma sagt. Och för, huvud och efterrätt blir det också.
Idag har jag tagit de väldigt lugnt, inte råpluggat som jag brukar göra på söndagar. Har pluggat litegrann bara, sen har jag mest kollat på tv. Och varit på gymmet.
Gårdagen spenderades med jenny ett tag och sen drog vi hem till daniella, haha hade skitkul där. Tänkte kolla på film från internet men kunde typ inte ena oss om vilken så de blev en halv "rec 2" på spanska utan text, sen sysselsatte vi oss med lite annat på internet istället(och vad det var stannar mellan oss haha).
Ännu en skolvecka väntar alltså, nu är det fem kvar innan jullovet. Men på onsdag har jag bara kemilabb på morgonen så jag slutar 09.40 vilket ska bli väldigt skönt. Tänkte gå och jobba då hos mamma. Imorgon har jag lite längre sovmorgon än vanligt för vi har ingen spanska, skönt. Ajja, hejdå.

Fredag den 13

Har inte alls haft sån otursam dag, inte för att jag brukar ha de på fredagar den trettonde men endå. Eller det enda va väll att jag missa förstaplatsen på bowlingen idag med 3 poäng efter lamia hehe..
Har haft helkväll med stacy, först åt vi på amore sen hem till mig och kolla på paranormal activity. Jag fattar inte hur vissa kan säga att den är fett seg och typ inge bra! Jag och stacy va fan helt skakiga efter vi såg den, hur läskig som helst ju! asså jag kan hålla med om att den är lite seg, typ på dagarna så är de inte så kul och kolla men på nätterna är man ju på helspänd. precis som en bra skräckis ska vara tycker jag. fett äckligt på slutet iaf + sorgligt..  Nu har stacy gått och jag måste försöka lyssna på glad musik för att få upp humöret. Vill fan inte stänga av datan och sova känner mig rädd! Imorgon tänkte jag äntligen ta tag i att gå till frisören, det är verkligen på tiden. Sen på kvällen hoppas jag på att umgås med lite vänner så de är bara och höra av er om ni ser det här;)

!!!!!!

har nyss kollat på senaste gossip girl avsnittet och OMG säger jag bara!! vill inte hålla på och avslöjda massa saker nu menjag sitter i chock. jag kollar på avsnitten i förväg så de finns typ ingen jag kan prata med så var tvungen att skriva av mig lite!!!!  förresten, jag vet en. Jenny!:):):):)


onsdag

Liten update bara. Skolan flyter på ,hade ett jobbigt prov igår och har ett till imorrn. Igår var jag på biblioteket med stacy, jag hjälpte henne med matte och hon mig med spanska:) Halvplaneringsdag i måndags vilket va jätteskönt, hann sova plugga och träna. Haha idag på labben fick vi "göra ett barn". Vi blev indelade så att hälften av oss fick ett rosa papper med kromosomer och hälften blå, men jag är ensam tjej i min labbgrupp så massa killar fick vara tjejer. iallafall så klippte man kromosomerna och sen vek man dom på mitten, sen fick man para ihop sig med en partner och så kastade vi upp kromosomerna i luften så att dom landa med en viss sida upp. Sen para man ihop dom så att vårat barn fick olika ansiktdrag och sånt. Jag var med ivan och vi fick en pojke med platinablondt hår, mörkhyad, tjocka ögonbryn som sitter ihop i mitten, stora läppar, stor näsa, håriga öron och fräknar haha. låter som en riktig snygging va? Vi döpte honom till Lucas.
Sen idag på engelskan blev vi indelade i grupper och sen fick vi dra lott om vilket engelsktalande land vi ska arbeta om, fick irland först med nadja lyckades byta till oss australien istället YES! Fick tillbaka engelskaprovet också och de gick jättebra. Okej kanske skittråkigt att läsa om mina skoldagar med vad annars ska man skriva om? Nu måste jag sätta igång med samhällsplugget, vi hörs!


Trött

Tuff vecka. Krävdes en lång natts sömn. Nu ska jag snart äta frukost och sen börja plugga. Har två prov den här veckan men efter de ser det rätt lugnt ut tack o lov.
Igår var jag och åt middag med daniella på stan, blev gränden den här gången med. Mysigt var de iallafall!<3
Sen gick vi hem till mig och kolla på en film. Knowing hette den och den va faktiskt väldigt bra förutom att dom skulle blanda in aliens lite då och då vilket gjorde den lite B-aktig. Men fortfarande en väldigt bra film.
Och en till grej jag gjorde igår, KÖPTE BILJETTER TILL NEW MOON TILL MIG OCH LAMIA! Fan vad jag längtar!! Om två veckor är dagen framme hihi.

Ikväll vet jag inte exakt vad som händer men ska iallafall äta middag med en australienskare, hoppas verkligen daniella vill komma hit och äta med oss! Hörs.


:(

Lovet är slut.
47 dagar kvar till jullovet.
Har inget mer och säga känner jag, så hejdå!

RSS 2.0